Skip to content

Ders Veren

Göksu Özbek

Göksu Özbek

İngilizce Öğretmeni

Bayan, 50 Yaşında, Evli

  • Küçükyalı, İstanbul
  • Onaylı Üye
  •  (9 Yorum) Yorum Yap
  • 2017'den bu yana üye
  • Son Aktivite: 1 hafta önce
  • Offline
İletişime Geç
  • 531 523 XX XX
  • Mesaj Gönder
Ders Verene Mesaj Gönder
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!
Üye olun, ders talebi yaratın, ders verenler size ulaşsın!
Ders talebinizin daha fazla kişiye ulaşması için üye olup ders talebi yaratabilirsiniz. Bu şekilde ders verenler direkt size ulaşabilirler ve siz de zahmetsiz şekilde öğretmeninizi bulup zaman kaybetmeden dersinize başlayabilirsiniz. Ders verenlerin size ulaşması için üye olunuz!

Tanıtım Videosu

Eğitim Düzeyi

Lisans: Uludağ Üniversitesi, İngilizce Öğretmenliği

Lise: Kültür Koleji

Ders Verdiği Alanlar

İlköğretim Takviye: Yabancı Dil

Lise Takviye: Yabancı Dil

Üniversite Takviye: Yabancı Dil

Sınav Hazırlık: Advanced Placement - İngiliz Edebiyatı, Cambridge English - YLE Flyers, Cambridge English - Key (KET), Cambridge English - Preliminary (PET), Cambridge English - First (FCE), Cambridge English - Advanced (CAE), Cambridge English - Proficiency (CPE), Cambridge English - Business (BEC), IELTS, TOEFL, ÜDS, YDS, YKS, YÖKDİL, YÖS

Yabancı Dil: İngilizce, Türkçe

Ders Verdiği Semtler

Tüm İstanbul

Ders Verdiği Mekanlar

Online

Ders Verdiği Şekiller

Birebir Ders, Grup Dersi

Ders Saat Ücretleri
1000 TL/Saat ve Altı
Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Hafta İçi Gündüz, Hafta İçi Akşam, Hafta Sonu Gündüz

Özel Ders Tecrübesi



WEBSITE: www.yetiskingce.com
FACEBOOK :İNGİLİZCE KONUŞAMAYANLARDAN MISIN?
https://www.facebook.com/spkup/
LINKEDIN : Göksu ÖZBEK
İnstagram:yetiskingizilizce
Uluslararası DİPLOMASI VE ÇALIŞMA TECRÜBESİ olan 30 yıllık bir EĞİTİM YÖNETİCİSİ, ÖĞRETMEN EĞİTİMCİSİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM .
Çalışma Alanlarım

*Başlangıç Seviyesinden İtibaren Yetişkinlere Yönelik Konuşma Ağırlıklı Uluslararası Business ve Academic Sınavlara Hazılık Dersleri

www.yetiskingce.com

Kişisel Bilgiler

1996 Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olmanın yanı sıra Çek Cumhuriyeti /Prag Trinity College ‘da 6 AYLIK YÜZ YÜZE eğitim ve stajın ardından AKREDİTE olmuş uluslararası diploması olan 27 yıllık bir İngilizce Öğretmeniyim. 10 yıl Türkiye’deki farklı kolejlerde çeşitli kademelerde öğretmenlik yapmanın yanı sıra ortaokul ve lise seviyesinde özel ders verdim. Ardından gelen 4 yıllık süreçte Çin Halk Cumhuriyeti’nde devlet üniversitesinde İngilizce Öğretmeni olarak KABUL EDİLEN 2.TÜRK olarak, Çin’de bulunan farklı devlet Üniversitelerinin Eğitim Fakülteleri İngilizce Öğretmenliği Bölümlerinde Okutmanlık olarak VE iki farklı Kanada üniversitesinin Çin ‘deki ELT bölümlerinde Program Koordinatörü olarak çalıştım.Türkiye’ye geri döndükten sonra Çin de kaldığım dönem içinde hazırlamış olduğum raporun takdirine istinaden bir vakıf üniversitesinin Çin ‘de bulunan ELT bölümünün eğitim programını yönettim. Milli Eğitim Bakanlığı kadrosuna geçtim. Farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerini yürütürken öğrencilerimle birçok AB projesinde yarışmalarında Türkiye ve Avrupa birincilikleri olmak üzere farklı dereceler kazandım.Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Öğretmen Eğitimcisi olarak görevlendirildim. Ulusal ve uluslararası platformlarda öğretmenlere eğitim verdim. Bu süreci takiben Kaymakamlığı AB Proje Koordinatörlüğü, İstanbul Kalkınma Ajansı Proje Koordinatörlüğü ve Değerlendirme Üyesi olarak görev yaptım ve eğitim projelerinde yüksek hibeler aldım. Emekliliğe yaklaşırken Üsküdar Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüm.
Hali hazırda İngilizce özel ders vermekle birlikte, eğitim danışmanlığı ve materyal yazarlığı yapmaktayım. Hakkımda daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için web sitelerimi ziyaret edebilir, ya da sitede bulunan ders verdiğim öğrencilerimin yorumlarını da içeren videoma göz atabilirsiniz.
BİR BİLGİYİ BİLMEK İLE ÖĞRETMEYİ BİLMEK ARASINDA FARK VARDIR!

Referanslar

Uğur Koleji
Çek Cumhuriyeti -lise/üniversite
Çin Halk Cumhuriyeti- Lise/üniversite
Bahçeşehir Üniversitesi
MEB Öğretmen Eğitimciliği
MEB Çalıştay GÖREVLİSİ
Çeşitli devlet okullarında öğretmenlik+idarecilik
Kaymakamlık AB Proje Yetkilisi
ve özel öğrencilerle dolu geçen 26 yıl....Öğrencilerimin iletişim bilgileri özel olup,ilk görüşmeden sonra uygun görülen kişilerle paylaşılacaktır..Tanıtım videom öğrencilerimin genel görüşleri hakkında size bilgi verecektir.


HASAN BEY: ÜST DÜZEY MEMUR- YDS
MERVE HANIM :ANESTİ UZMANU -YÖKDİL
NİLÜFER HANİM : ANESTEZİ UZMANİ -YOKDİL
AYCAN HANİM-MİMAR-YÖKDİL
GÖZDE HANİM-OGRETMEN-YDS
HASAN BEY-ASKERİ LİSE ÖĞRENCİSİ-YKS
MERT BEY-YEDİTEPE UNİVERSİTESİ/PROFIENCY
GAMZE HANİM -YEDİTEPE UNİVERSİTESİ/PROFIENCY
SEMA HANİM -USKUDAR ÜNİVERSİTESİ-PROFIENCY
İPEK HANİM-ACİBADEM UNİVERSİTESİ -PROFIENCY
SUDE HANIM-İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ-PROFIENCY
KORAY BEY_ KADİR HAS ÜNİVERİSTESİ GENEL NGİLİZCE B1
AYCA HANİM -AVUKAT-IELTS
PINAR HANİM-AVUKAT -IELTS
FURKAN BEY-AVUKAT: GENEL İNGİLİZCE A2
MUSTAFA BEY-İTHALAT -IELTS
CANSU HANIM AKADEMİSYEN-IELTS
BENGİ HANIM-AKADEMİSYEN-IELTS
CENGİZ BEY ÇOCUK DOKTORU/DOÇENT-GENEL İNGİLİZCE A2+
RABİA HANİM- DİS HEKİMİ-GENEL İNGİLİZCE A2+
GÜLAY HANİM-FİNANS -GENEL İNGİLİZCE A1+
HEVAL HANİM-GENEL İNGİLİZCE A1
NİHAN HANİM -BANKACI /GENEL İNGİLİZCE A2
SEÇİL HANIM: BANKACI/TOEFL A2
ÖZGE HANİM- İŞLETME -GENEL İNGİLİZCE A2
HANDAN HANIM: ÜST DÜZEY YÖNETİCİ ASİSTANI. GENEL İNGİLİZCE A1
EBRU HANİM-İNSAN KAYNAKLARI-GENEL İNGİLİZCE A1+
DENİZ HANİM-İNSAN KAYNAKLARI -GENEL İNGİLİZCE B2
SANEM HANIM- BASIN/YAYIN-GENEL İNGİLİZCE A2+
KÜBRA HANİM -GÜMRÜKÇÜ- GENEL İNGİLİZCE A1
ECEM HANİM -FİNANS-GENEL İNGİLİZCE B2
ECE HANIM/MURAT BEY -TİCARET-GENEL İNGİLİZCE A1
BETÜL HANIM -MİMAR-GENEL İNGİLİZCE A2
GAMZE HANIM-MİMAR- GENEL İNGİLİZCE A2
DOĞUŞ BEY: YÖNETİCİ-İŞ İNGİLİZCESİ
BAHAR HANIM : YÖNETİCİ: GENEL İNGİLİZCE B1

Sunduğu Hizmetler

Özel Ders, Eğitim Koçluğu

Sunduğu Kolaylıklar

Ücretsiz İlk Ders, Paket Program İndirimi

Ozelders.com Onaylı Üye
Ozelders.com Onaylı Üye
Göksu Özbek, onaylı üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak profilinde sunduğu bilgilerin doğruluğunu ve ders verdiği alanlarda kalifiye olduğunu belgeler ile kanıtlamıştır. Onaylı üyelik, ders almak ve ders vermek isteyen kayıtlı üyeler arasında güvenilirliği arttıran bir hizmetdir. Onaylı üyelik ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.
Göksu Özbek hakkında değerlendirme ve yorumlar

Durmuş T., 14 Mart 2024
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Göksu Hocamla ilk olarak 2021 de ITEP sınavına hazırlık için tanışmıştım. Çok kısa bir sürede istediğim puanı elde etmemde yardımcı oldu. 2024 yılında kendisinden tekrar ITEP için dijital paket aldım. Gerçekten çok kaliteli bir içerik hazırlamış. Alanında gerçekten uzman burdan da teşekkürlerimi iletiyorum.

Hacer K., 07 Aralık 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Göksu hocam ile bir süre önce bu platform sayesinde tanıştım. Bende bir çok kişinin yaptığı gibi kurslara başlayıp malesef yarım bırakan öğrencilerdenim. Yabancı bir firmada iş dünyasına adım atmam ile en büyük eksiklğimin ingilizce öğrenmemek olduğunu deneyimleyerek öğrendim. Yeni bir dil öğrenmek bana hep zor ve zahmetli gelmiştir fakat bu önyargımı Göksu hocam ile ilk tanıştığımız gün kırdım. Kendisi ilgili, disiplinli, öğretici, yenilikçi, başarılı bir öğretmen olmasının yanında, normal hayatınızda tanımaktan büyük keyif alacağınız samimi, güleryüzlü, cana yakın, enerjik bir kişiliğe sahiptir. Anlatım şekli, sağladığı dökümanlar ve kişiye özel programı ile dersleri severek ve eğlenerek geçiriyorsunuz. Kitaplara bağlı kalmadan kişiye özel hazırladığı yazılı, görsel, okuma, dinleme tüm kaynakları ile kendinizi karşılıklı ingilizce konuşmaya başlarken buluyorsunuz. Üstelik tüm veriler ek ücret ödemeksizin Göksu hocam tarafından temin ediliyor. Ders saatleri dışında da her zaman iletişimde asla sorun yaşamadım. Kendime yaptığım en büyük iyilik ingilizce öğrenmek olacak ve bunu en doğru kişiden, doğru şekilde öğreniyorum. Göksu hocamın bana kattıkları için minnettarım. Hepsinden önce yeni bir şey öğrenme konusundaki endişem karşısında kendime güvenmeyi öğretti. Sıkılmadan, bunalmadan, disiplinli ve eğlenceli bir şekilde derslerime halen hocam ile devam ediyorum. Kendisi inanılmaz motive edici ve kabiliyetli. İngilizce öğrenmek isteyen herkese mutlaka önce Göksu hoca ile tanışmasını tavsiye ederim. Ben öğrencisi olmaktan çok mutluyum:) Ben kendim için harekete geçtim ve doğru öğretmen tercihim ile bu yolda ilerliyorum. Sizde kendiniz için harekete geçin. Bu süreçte deneyimlemiş biri olarak gönül rahatlığı ile herkese Göksu hocayı tavsiye ederim.

Bahar Y., 15 Kasım 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Göksu Hoca ile speaking dersleri yapıyoruz. İngilizce konusundaki donanımı ile hem benim konuşma yeteneklerimin gelişmesine yardımcı oluyor, hem de gramer eksiklerimi tamamlıyor. Dersler eğlenceli ve faydalı geçiyor. Genel bir ders programı ile çalışmıyor, öğrenciye yönelik ders programları hazırlıyor. Bu yüzden gönül rahatlığı ile Göksu Hoca'yı tercih edebilirsiniz.

Serap Ö., 11 Mayıs 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Merhaba, Göksu Öğretmenimle geçen yıl kızımın YDT sınavı sebebiyle tanıştım. Kızıma gösterdiği özel ilgi, verdiği ek kaynaklar, psikolojik destekler sayesinde kızım sınavda başarı oldu ve şu anda İngilizce Öğretmenliği Bölümde öğrenci. Ardından bu yıl hiç öğrenemeyeceğimi düşündüğüm İngilizce ile ile ilgili olarak eşimle ders almaya başladık. Sıfırdan başladık ve 2 ay içinde ciddi bir yol kat ettik. Derslerimiz gayet eğlenceli, öğretici ve sürekli değişen malzeme ile oldukça aktif geçiyor. Bir sınav öğrencisi iseniz ya da bizim gibi İngilizce öğrenemeyiz bizden geçti diyenlerdenseniz, mutlaka denemenizi öneririm.

Tuğçe K., 07 Nisan 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Göksu hoca sayesinde ingilizce öğrenmek çok daha keyifli. Kendisine böylesine ilgili olduğu için teşekkür ederim.

Hasan Z., 19 Mart 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Değerli Göksu Öğretmenim sınav süreci kapsamında bir çok yol katettiğimi farkettim. Buna istinaden bazen benimle arkadaş bazen öğretmen-öğrenci ilişkisi sınırı koymasını bilen bir ilişkimiz oldu. Hakikaten deneyimlerinin tecrübelerinin kendini geliştirme hususunda çok net belli eden bir öğretmenimizdir. Ders işleyişlerine deyinecek olursam derslerde yeri geldiğinde esprili yeri geldiğinde ciddi bir ortam sağlanır, karşındaki öğrencinin hal ve durumuma bakılarak işleyiş sağlanır. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamış olmakla aksine ders anlamında yahut hayat tecrübeleri anlamında bir çok alternatif yol sunduğu belirtmek isterim. Göksu öğretmenim karşısındaki öğrenci adına emek veriyorsa normal olarak karşısındaki öğrencininde emek vermesini, çabalamasını ister aksi takdirde öğrencisi ile ilişkisini kesebilecek bir potansiyele sahip bir öğretmenimizdir. Disiplinli ve sorumluluk sahibi bir öğrenci olduğunuz takdirde herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Rabia A., 22 Ocak 2020
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Muazzam bir öğretmen olmanın yanında muazzam bir insan. Kendisiyle speaking derslerimiz henüz devam etmekte. Akademik olarak da psikolojik olarak da gerekli tatmini sağlıyor hocamız. Kendinizi ister istemez geliştirdiğiniz bir ders süreci geçiriyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Ebru G., 30 Aralık 2019
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

Öğretim hayatında anlattığı derse dair her şeye hakim olan nadir öğretmen tanırsınız, bunlardan birisidir Göksu Hoca. Sadece bilgi de değil, tıpkı Hayat Bilgisi dizisindeki Afet Hoca gibi kendisi enerjik, akıcı, ilgilidir. Zor beğenen birisi olarak her kategoride 10/10 hak ediyor.

Nihan Ş., 29 Aralık 2019
Ders Konusu: Yabancı Dil - İngilizce

İnternetten özel ders ararken Göksu Hanım la tanıştım. Gittiğim her dersten bilgili şekilde ayrılırken İngilizcede çok eksiğim olduğunu farkettim ve Göksu Hanım sabrı ve özverisiyle nasıl öğrenmem gerektiğini anlattı. Ona göre plan ve çalışma yaptığı için kendisine çok teşekkür ederim.

Paylaş

Şikayet

Profil hakkında şikayette bulun

Profil Hakkında Şikayette Bulun
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!

Başarı Hikayeleri

Ozelders.com aracılığı ile geçen yıl derse başlamış olduğum 3 öğrencim ile bu yıl da devam ediyorum. Teşekkür ederim.

Habibe Ü. - İstanbul