Skip to content

Ders Veren

Volkan  İstek

Volkan İstek

Yazılım Mühendisi Onbeş Yıl Tecrübeli

Bay, 43 Yaşında

  • Kadıköy, İstanbul
  • Onaylı Üye
  •  (69 Yorum) Yorum Yap
  • 2013'den bu yana üye
  • Son Aktivite: 2 ay önce
  • Offline
İletişime Geç
  • +49 175645XXXX
  • Mesaj Gönder
Ders Verene Mesaj Gönder
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!
Üye olun, ders talebi yaratın, ders verenler size ulaşsın!
Ders talebinizin daha fazla kişiye ulaşması için üye olup ders talebi yaratabilirsiniz. Bu şekilde ders verenler direkt size ulaşabilirler ve siz de zahmetsiz şekilde öğretmeninizi bulup zaman kaybetmeden dersinize başlayabilirsiniz. Ders verenlerin size ulaşması için üye olunuz!
Eğitim Düzeyi

Lisans: Istanbul Kültür Üni., Bilgisayar Mühendisliği, 2008

Ders Verdiği Alanlar

Bilgisayar: J2EE, J2EE - Hibernate, J2EE - Spring, Java, JSP, Programlama

Ders Verdiği Semtler

Tüm İstanbul

Ders Verdiği Mekanlar

Online

Ders Verdiği Şekiller

Birebir Ders, Grup Dersi, Sınıf Dersi

Ders Saat Ücretleri
Ders AlanıDers Saat ÜcretiTecrübe
Bilgisayar - J2EE1000 TL10 Yıl
Bilgisayar - J2EE - Hibernate1000 TL10 Yıl
Bilgisayar - J2EE - Spring1000 TL10 Yıl
Bilgisayar - Java1000 TL10 Yıl
Bilgisayar - JSP1000 TL10 Yıl
Bilgisayar - Programlama1000 TL10 Yıl
Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Hafta İçi Gündüz

Özel Ders Tecrübesi

Merhaba 🙂

2006’dan bu yana JAVA ile yazılım geliştiriyorum. Yıllarca takım liderliği ve müdür yardımcılığı yaptın. Şu anda Almanyada Senior Java Developer olarak çalışıyorum. 2012’den bu yana da java eğitimleri veriyorum. Detaylar için linkedin hesabıma bakabilirsiniz.

Dersler genelde haftada 1.5 yada 2 saat şeklinde işlenmektedir. Özel ders saat ücreti 50 € dur. 

Son yıllarda genellikle türkiyeden gidip yurtdışında çoğunlukla da Almanya ve Amerika da okuyan öğrencilerle çalışıyorum.

Anlatmayı sevdiğim konular:
* Data structure ve algoritma çalışmak
* Piyasaya java programcısı yetiştirmek. Spring ile uygulama geliştirmek. (Spring boot, data, rest, MVC Thymleaf, JPA, Hibernate, Servlet, JDBC, Maven, GIT)
* Thread programing ve Socket programing anlatmak
* Keyifli gözüken bitirme tezi, yüksek lisan tezi ya da doktora tezlerinde birlikte çalışmak
* Racket, Ocaml, Heskell ve Scala gibi dünya tatlısı fonksiyonel programlama dilleriyle çalışmayı da çok seviyorum

Sevmediğim yada sıkıldığım için yapmadığım işler:
* Ücret karşılığı ödev yapmak.
* Sınavlara girmek.
* Sınavdan çok kısa bir süre önce ders almak isteyen öğrencilerle çalışmak

Kişisel Bilgiler


Bu işi severek yapıyorum ve sadece keyifle çalışabileceğim, bir seviyeye ulaştırabileceğim öğrencilerle çalışıyorum. Her öğrencimle tek tek ilgileniyorum. Çok iyi yorumlar almamın sebebi bu 😀 Fayda üretemeyeceğimi düşündüğüm öğrencilere bunun nedenini detaylı bir şekilde açıklıyorum ve eğitim vermiyorum.

Bütün eğitimleri internet üzerinden veriyorum. Zoom, Skype ve/ya Anydask kullanıyorum. Bu şekilde hangi şehirde ve ülkede olursanız olun, kendi evinizden eğitim alabiliyorsunuz, Bu sayede dersleri kayıt edip tekrar izleme imkanınız da oluyor.

Udemy:
https://www.udemy.com/user/volkanistek/

Kendi sitem:
http://www.javaci.net

Linkedin profilim:
https://www.linkedin.com/in/volkan-istek-00593a15/

Referanslar

Eğitim verdiğim öğrencilerin gittiği üniversitelerden bazıları:

Yurt dışı: UC Berkeley, University of Chicago (UChicago), Technical University of Berlin (TU Berlin), Yale University, Stanford University, University of Toronto, University of Pennsylvania (Upenn), Technical University of Munich (TUM), San Francisco State University, IDC Herzliya Private University, Vienna University of Technology (TU Wien), University of Vienna, KTH Royal Institute of Technology in Stockholm, RMIT University, Purdue University, The University of Edinburgh, University of Bedfordshire, Malmö Högskolan (Malmö Universitesi İsveç), Delft University of Technology (TU Delft), Eindhoven University of Technology, FH Technikum Wien, Freie Universität Berlin, Karlsruhe Institute of Technology (KIT), ETH Zürih, University of Michigan - Ann Arbor,  Maastricht University

Yurt içi: Boğaziçi, Bilken, Odtü, Galatasaray, Koç, Sabancı, Yeditepe, Bahçeşehir, Işık, Özyeğin, Bilgi, Marmara, İTÜ, İzmir Yüksek Teknoloji, Kadir has, Doğuş …

Lise: Robert, Üsküdar Amerikan, Kabataş Erkek, Özel Alman, St. Georg Avusturya, Saint-Joseph, Modafen ...

Ayrıca: Boğaziçi, Bilgi, Doğuş ve Beykent Üniveritelerinin bilgisayar külüplerinden gelen teklif üzerine atölyeler ve eğitimler verdim

Sunduğu Hizmetler

Özel Ders, Ödev Yardımı, Proje Yardımı

Ozelders.com Onaylı Üye
Ozelders.com Onaylı Üye
Volkan İstek , onaylı üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak profilinde sunduğu bilgilerin doğruluğunu ve ders verdiği alanlarda kalifiye olduğunu belgeler ile kanıtlamıştır. Onaylı üyelik, ders almak ve ders vermek isteyen kayıtlı üyeler arasında güvenilirliği arttıran bir hizmetdir. Onaylı üyelik ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.
Volkan İstek hakkında değerlendirme ve yorumlar

Selin K., 18 Ocak 2021
Ders Konusu: Bilgisayar - Web Tasarımı

Volkan hocayla okulumun acımasız bilgisayar dersleriyle boğuşurken tanıştım. Onun yardımları olmasa o dersleri nasıl atlatırdım bilmiyorum açıkçası. Kendisi alanında çok tecrübeli, bilgili bir öğretmen, ve aynı zamanda soruları ve konseptleri çok etkili bir şekilde anlatıyor. Ancak Volkan hocaya iyi bir öğretmen yapan şey, bu özelliklerinden çok samimiyeti, anlayışı, sabrı ve muhteşem kişiliği. Onunla ders yapma fırsatı bulan herkesin çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Oguz B., 10 Eylül 2020
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Ben yurtdışında yaşıyorum ve IT okuyorum. Volkan Hoca dan bir suredir programlama dersleri aliyorum. İlk başta bölümde zorlanırım diye düşünmüştüm(lisede yabanci dil okudugum icin mat 2 gormedim). Fakat hocamın yardımları sayesinde gayet iyi adapte oldum. Hatta yine yazılım alanında daha zor bir bölüme geçmeyi düşünüyorum. Anlatımı gayet açıklayıcı ve sade. Kendisi bu alanda oldukça tecrübeli ve konulara derinlemesine hakim. Teşekkürlerler Volkan hocam 😊

Muge K., 01 Eylül 2020
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Kodlamaya ve öğrenmeye gerçekten ilgili ve istekliyseniz Volkan hocayı tavsiye ederim. Hem okul hem iş hayatım için bana yol gösterici oldu. Dersler hem öğretici hem de keyifli geçtiği için severek öğreniyor ve dinliyorum. Öğrencisini motive eden ve öğretmeye öğrenmeye değer veren bir öğretmen.

Özge Ö., 29 Temmuz 2020
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan Hocayla 4 ay kadar Java çalıştık, hem kendi tecrübelerini paylaştığı ilginç dersler yaptık hem de sayesinde programlamayı çok daha sevmeye başladım. Derslerimizden gerçekten çok memnun kaldım ileride de herhangi bir ihtiyacım olursa biliyorum ki hemen Volkan hocayala iletişime geçeceğim. Çok teşekkür ederim.

Sezin Ö., 29 Temmuz 2020
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Yazılım Müh.

Volkan hocamla sınavlarım sebebiyle hızlandırılmış üç-dört aylık bir programın içerisindeydim. Üniversitedeki profesörümüzün açıklama konusundaki yetersizliği sebebiyle pratik anlamda programlayabilsem de arka plandaki teorik konular hakkında bilgim gerçekten azdı. Volkan hocam benim eksik olduğum konuları tamamlamama ve ileriki programlama hayatım için sağlam bir temel oturtmama yardımcı oldu. Sorularım olduğunda da her zaman kendisine hızlıca ulaşabildim.

Mehmet Ali K., 18 Haziran 2020
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Öncelikle bu yorumu okuyan yazılımcı adayı arkadaşlara girdikleri bu serüvende başarılar diliyorum. Ben eğitimime Avusturalya'da bulunan RMIT Üniversitesi'nin Bachelor of IT bölümünde devam ediyorum. Volkan Hocam'ı Udemy'deki eğitim videoları sayesinde tanıdım. Kendisinden geçen semester haftada 2-8 saatlik online ders aldım ve almayada devam edeceğim. Volkan Hocamın iyi bir yazılımcı olması ile birlikte iyi bir eğitimci olduğunu söyleyebilirim. Kullandığı öğretim yöntem ve tekniği bana anlaşılır ve uygulanabilir geldi. Öğrencinin hazır bulunuşluğunu, seviyesini gözardı etmediği ve bu duruma dayanarak bir plan ve program çizdiğinede şahit oldum. Eğer gerçekten yazılımcı olmak istiyor ve bu yolda devam etmek istiyorsanız en az bir kaç dönem Volkan Hocam ile zaman geçirmenizi tavsiye ederim. Ve bu dönemde gerçekten işi kavramak ve anlamak istiyorsanız kendinizi derslere vermeniz hem Hoca'nın hem de kendi zamanınızı boşa geçirmemiş olursunuz. Herkese tekrar başarılar.

Can A., 13 Mayıs 2020
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca alanında çok bilgili ve öğrenciye o bilgiyi çok iyi aktarabilen biri. Yazılıma giriş dersimde, bana eksik noktaları iyi anlatıp, sağlam bir altyapı oluşmasını sağladı. Herkese tavsiye ederim...

Safak S., 08 Mayıs 2020
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Zor bir java ve data structures dersinde tökezlemek üzereyken Volkan hocayla tanıştım. Projelerimde çok yardımcı oldu sağolsun. Yaptığı işi iyi bilen, iyi anlatabilen ve aynı zamanda çok anlayışlı bir eğitimcidir kendisi. Sadece dersi öğretmekle kalmaz, aynı zamanda endüstriyel tecrübesinden dolayı hangi konunun, hangi şekilde, nerelerde kullanabileceğini veya uygulanabileceğini bilir. Her öğrencinin bir öğretmen tanımlası vardır kendi eğitim hayatında: “hiç sevmediğim şu dersi çok sevdirdi bana” diye. Eğer bilgisayar bilimini sevmiyorsanız veya sevdiğiniz halde kendinizi daha da geliştirmek istiyorsanız, Volkan hoca doğru adres.

Inci I., 06 Mart 2020
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca ile üniversiteden arkadaşlarımın aracılığıyla tanışma şansım oldu. Hem ders konularına oldukca hakim olması hem de öğretirken bilişim dünyası konusunda vizyonunuzu genişletmesi açısından benim oldukça verim alabildiğim dersler yaptık. Çok yabancı olduğum programlama dünyasına onun ders işleyişi sayesinde kolayca adapte olabildim. Benim için en önemlisi çok takıldığımda ve sorularımı sorduğumda saat farkmazsızın yardımcı olmaya çalışmasıydı. Kesinlikle ders almak isteyen arkadaşlarıma önereceğim ilk isim Volkan Hoca olur.

Burak B., 01 Mart 2020
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hoca ile daha önce de onunla ders yapmış ve çok memnun kalmış arkadaşlarımın tavsiyesi ile tanıştım. İyi bir Java öğretmeni aradığım sıralarda da tanıdıklarımdan başka öğretmenlerle ders yapmış olanlar birçok olumsuz yorum yaparken, Volkan hoca ile ders yapmış ve memnun kalmamış kimseyi duymadım. Önceden bana birçok zorluk çıkarmış olan Java dersini Volkan hocanın desteği sayesinde yüksek bir notla ve daha da önemlisi Java'yı sağlam bir şekilde öğrenmiş bir öğrenci olarak geçtim. Volkan hocanın verdiği eğitimin kalitesini konu hakkındaki hakimiyeti, bilgisi ve tecrübesiyle birlikte enerjisi ve motive ediciliği de oluşturuyor. Diğer eğitimcilerde olduğu gibi asla bir çekingenlik ve kasıntılık yaşamıyorsunuz. Aksine Volkan hoca sizi soru yöneltmeye, ilginizin artmasına ve kendinizi rahat hissetmenize teşvik ediyor. Eğer yazılım hakkında iyi bir eğitim almak istiyorsanız Volkan hoca kesinlikle aradığınız kişi.

Can A., 11 Şubat 2020
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh., Bilgisayar - Java

Volkan Hoca ile bir yıldır çalışıyorum. Kendisi ile Münih Teknik Üniversitesi'nin en zor derslerinden olan Java dersi için iletişime geçmiştim, ancak gerektiğinde diğer derslerim için de yardımcı oldu. Kendisi alanında uzman ve çok tecrübeli, dersler önceden planlanır ve zamanında başlar. Ders almaya başladığımdan beri sayesinde kendimi oldukça geliştirdiğimi görebiliyorum, önceki sene sorun yaşadığım derste bu sene hiç zorluk yaşamadım. Dersler sırasında bir konu tam olarak anlaşılmadan başka bir konuya geçilmez, konuların işlenme hızını öğrenciye göre ayarlar. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

Can Y., 27 Aralık 2019
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

İngiltere’de ki 2. senemde yaşadığım zorlukları aşmamda çok büyük yardımı oldu Volkan Hocam’ın. En başında bu kadar verimli ve keyifli dersler yapacağımızı tahmin bile edemezdim, kesinlikle çok iyi bir eğitimci ve ileride takıldığım konularda da kesinlikle tercih edeceğim tek hocadır kendisi!

Yaren D., 13 Kasım 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Almanya'da okuduğum üniversitede gördüğümüz java dersinde sorunlar yaşamam üzerine yaklaşık 7 ay boyunca Volkan Hoca'dan java dersi aldım. Bu süre zarfında Volkan Hoca'nın derste örneklerle desteklediği konu anlatımı, verdiği ödevler ve sonrasında birlikte bu ödevlere bakarak yapamadığım ya da yanlış yaptığım yerleri bana anlatması sayesinde algoritma geliştirme ve programlama becerilerimin ciddi anlamda geliştiğini söyleyebilirim. Kendisi işine son derece hakim bir eğitmen. Java konusunda sorun yaşayan kişilerin Volkan Hoca'dan ders almasını kesinlikle öneririm.

Ebru E., 21 Eylül 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java, Bilgisayar - JSP

Konuyu bilen ve tüm bileşenlere hakim bir hoca. Kesinlikle tavsiye ederim.

Alper S., 22 Temmuz 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hocayla Javayı ve genel olarak obje yönelimli programlama mantığını anlamakta zorluk çektiğim için destek alma kararı aldığım bir dönemde arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Konuya hakimiyeti, öğrenciye bildiklerini aktarma becerisi ve genel anlamda yazılım sektöründeki tecrübeleri sayesinde hem zorlandığım konularda yardımcı oldu hem de gelecek planlaması ve sektöre hazırlık açısından da verdiği bilgiler sayesinde çok faydalı dersler yaptık. Volkan hoca öğrencideki isteği ve heyecanı gördükten sonra aynı şekide karşılık veriyor ve öğrencinin anlaması için önemli noktalarda duruyor, derslerin hızını öğrencinin hızına göre belirliyor ve hiçbir noktayı yeterli şekilde açıklamadan geçmemeye çalışıyor. Volkan hocayı destek almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Can B., 07 Temmuz 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Ben Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan biri olarak Java dilinde çok zorlandım. Ancak Volkan Hoca çok iyi bir öğretmen ve benim java derslerime kendisi önceden hazırlık yaparak konuya gayet hakim bir şekilde yardım etti. Kendisini her eğitim almak isteyene kesinlikle tavsiye ediyorum.

Özge B., 27 Mayıs 2019
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan hoca ile bu site üzerinden tanıştım. Bu yıl Java öğrenmeye başladığımda kendimi daha çok geliştirmek ve daha iyi kod yazmayı öğrenmek için Volkan hocadan ders almaya başladım. Çok memnun kaldım. Çünkü büyük ilerleme kaydettim, eskiye göre daha iyi kod yazmaya başladığımı fark ettim ve bence her şeyden de önemlisi Java’nın düşündüğüm kadar zor olmadığını fark ettim. Volkan hoca sayesinde Java’da büyük bir gelişme kaydettiğimi gözlemledim.

Begum S., 22 Mayıs 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java, Bilgisayar - Programlama

Amerikada computer science öğrencisiyim ve programlama ile gerçekten başım çok dertteydi. Volkan Hocam ile internet sayesinde tanıştım, hem beni çok motive etti hem de konuya hakimiyet kazanmama çok yardımcı oldu. Sabırlı, tek tek her noktaya fazlasıyla her yönden değinebilen, çok bilgili, çok iyi bir öğretmen kendisi. Bir önceki dönem kaldığım dersi bu dönem sayesinde A alarak geçiyorum. Yardıma ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim kesinlikle. Çok iyi bir anlatıcı çünkü zor konseptleri nasıl basit bir şekilde açıklayacağını çok iyi biliyor. Bana gerçekten inanılmaz yardımı dokundu.

Jülide Ç., 27 Mart 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Özel bir üniversitede aldığım yetersiz java eğitiminden 2 yıl sonra Volkan Hoca ile bu platform üzerinden tanıştık. Okulda öğretilemeyen javanın temellerini çok kısa sürede anlattı. Javaya çok hakim bir öğretmen. Ayrıca motive edici konuşmalarıyla gerçekten bilge bir eğitmen olduğunu bana çok kez kanıtladı. Başardığımızda takdirini esirgemeyen ve hatalarımız olduğunda da bize bunu detaylıca anlatıp, hatalarımızı düzeltmeye teşvik eden biri.

Can Y., 15 Mart 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Almanya'da okuduğum üniversitenin ilk senesinin en zor dersi olan Java-Programlama dersi vesilesiyle tanıştık Volkan Hoca ile. Kendisi alanında çok tecrübeli ve dünyada birçok farklı üniversiteden birçok farklı öğrenciyle çalışmış biri. Dersin zorluğu sebebiyle, başka hocalardan ders alan ve bu işe yüksek ücretler ödeyen birçok başka arkadaşım başarısız oldu. Ben Volkan Hoca'nın büyük emekleri sayesinde o dersi geçmekle kalmadım aynı zamanda iyi bir not aldım. Kendisi aynı zamanda çok güvenilir ve iyi niyetli bir insan. Kendisini keyifli ve akıcı bir şekilde Java öğrenmek isteyen herkese düşünmeden önerebilirim.

Duygu D., 10 Şubat 2019
Ders Konusu: Bilgisayar - Java, Bilgisayar - JSP, Bilgisayar - Uygulama Geliştirme

Volkan hoca, iyi bir anlatıcı ve konusuna çok hakim. Dersleri benim seviyeme uygun bir şekilde işledi. Tecrübeli biri olduğu için beklediğinizden daha fazlasını veriyor size. Sonuçta hem java'da geliştiğimi hissettim hem de uygulama geliştirme aşamaları konusunda tecrübeli birinin bakış açısını öğrenmiş oldum.

Onur O., 29 Aralık 2018
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan hoca öğrenciye göre anlatım şeklini ayarlayan, bu konuda daha da fazla çaba gösteren ve programlamayı severek anlatan bir kişi. Zaten bu noktalarda öğrencinin gayreti ile birleştiğinde başarıya ulaşmada gereği kadar yardımcı oluyor. Volkan hocayı her programlamayı öğrenmek isteyen ve merakı olan kişiye tavsiye ederim.

Doğancan Y., 21 Aralık 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hocam ile yaklaşık 3 aydır birlikte java çalışıyoruz. Kendisi sadece bir eğitmen değil iyi bir arkadaş ve dost. Yurtdışında yazılım mühendisliği okuyorum, dersler ilk başlarda çok zor geliyordu, okuldaki öğrenim görevlileri dersleri ayrıntılı anlatmıyor üzerinden geçiyordu, bende kendi kendimi geliştirmek istedim. Tek başıma nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyordum, her konuyu anladığımı sanıyordum ama kod yazmaya gelince kod yazamadığımı farkettim. Bölümü bırakmayı düşünüyordum, tesadüfen volkan hocam ile tanıştım ve hayatımda yazılım ve programlamaya dair yeni bir sayfa açıldı. 3 ay geçmesine rağmen algoritma kurma yeteneğim ciddi anlamda gelişti ve en önemlisi aklımdaki düşünceleri koda geçirmeye başladım. Üniversitesitedeki başarım ciddi anlamda arttı ve kendime olan güvenim yerine geldi. Bilgisayar ile ilgili bir bölüm okuyorsanız volkan hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum, edindiği sektör bilgisinini ve yazılım proglamama bilgisinini Size çok iyi aşılıyor ve anlayarak kalıcı öğreniyorsunuz. Volkan hocamın yıllar boyunca eğitmenim ve mentörüm olacağına eminim. Herkese tavsiye ederim.

Ege A., 05 Aralık 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca'dan üniversiteye destek olması için 6-7 aylık bir süre zarfında ders aldım. Kendisi işlediğimiz her konuda (java, web, veri algoritmaları) çok bilgili. Aynı zamanda eskiden endüstride çalışmış olduğu için hangi teknolojilerin nasıl kullanıldığı, bir yazılım şirketinin nasıl yürüdüğünü ve buna benzeyen daha spesifik ve okullarda işlenmeyen konuları da biliyor ve anlatmayı seviyor. Bu benim gibi üniversitede okuyan ve işe girmek isteyen birisi için çok önemli. Çok memnun kaldım, Volkan Hocayı herkese öneriyorum.

Can S., 29 Kasım 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hoca ile yaptığımız dersler sonucunda üniversitede asistan olabilecek seviyede Java bilgisine sahip oldum. Gerek konu hakimiyeti gerek dersin işleyişi olsun her alanda fazlasıyla memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Her zaman programlama konusunda danışacağım ilk insan Volkan hocadır.

Levent T., 29 Eylül 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca java konusunda cok bilgili. Aynı zamanda Java dışındaki birçok konuya da (veriyapilari,algoritmalar,....gibi) çok hakim. Kendisi çok iyi bir eğitimcidir. Enerji dolu ve dinamiktir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yılmaz Kaan Ç., 19 Eylül 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar - Java

Volkan Hoca ile babamın sayesinde tanıştım. Almanya'da üniversite Informatik (Bilgisayar Bilimleri/Mühendisliği) okuyorum ve ilk sömestr Java ile alakalı zor bir dersimiz vardı. Dersi vermiş olmama rağmen bu süreçte güvenim kırılmıştı ve çok sıkıntı çekmiştim ama aynı zamanda kendimi tam olarak Java'ya hakim hissetmiyordum. Daha sonra babamın kendisi ile iletişime geçmesiyle Volkan Hoca ile yollarımız kesişti ve kendisi benim kendime olan güvenimi ciddi derecede yükseltti. Bunun yanında konuya ve literatüre hakim olması sebebiyle Java'ya hakim olma konusunda büyük gelişmeler kaydettim. Kendisi gerçekten öğretmeyi seven ve siz de motive olduktan sonra bir çok şey konusunda beraber çalışabileceğiniz bir insan. Aldığım dersler bir tarafa bana yaptığı önerilerle mesleğim ve gelecek ile ilgili gösterdiği vizyon da benim için önemliydi. Ama her şeyden öte kendisini tanımak ve kendisi gibi hoşsohbet bir arkadaş edinmiş olmak benim için çok değerli bir kazanım oldu.

Egemen E., 13 Ağustos 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - JSP, Bilgisayar - Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar - Veritabanları, Bilgisayar - Programlama, Bilgisayar - Javascript, Bilgisayar - J2EE, Bilgisayar - Java

Birçok yazılım eğitimi veren yerden kurumsal ve bireysel eğitimler aldım fakat Volkan İstek hoca kadar verimli olmadı. Konusunda çok hakim, öğrencinin nasıl anlayabileceğini analiz ederek o doğrultuda anlatıyor. Sadece yazılım değil, bilgisayarın var olmasından itibaren öğrenmek istedikleriniz varsa Volkan ile ders yapmalısınız derim.

Alp Göktuğ T., 08 Haziran 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Bey'den aldığım Java eğitimi, içimdeki potansiyeli keşfetmemi sağladı. Volkan Bey'in tecrübesi, Java'nın püf noktalarına olan hakimiyeti ve bunlari açık bir şekilde aktarabilmesi, öğrenmeyi daha kolay hale getiriyor. Ders zamanlarının düzenli olması, dakikliği ve derslerden önceki gün öğrencilerine mesaj ile hatırlatma yapması da onu tercih etmek için önemli bir etken. Kendisi ile yaptığım derslerden son derece memnun kaldım.

Kübra F., 08 Haziran 2018
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Yazılım Müh.

Özel bir üniversitede yazılım mühendisliği okumakatayım fakat derslerin çok hızlı ve içerik olarak boş olmasında kaynaklanan sıkıntıları aşmak için bu konuda yardım alabiliceğim birini ararken Volkan hocayla tanıştım. Hem ders işleyiş bakımından hem de bu alandaki bitakım sıkıntılarım konusunda bana çok fazla destek oldu ve hala da destek olmaya devam etmektedir. Okulda dersleri çok daha iyi anlamamı ve sorulara ezber yaklaşımıyla değil mantığa dayalı düşünerek çözüm üretmeyi öğretti. Özellikle de derslerin online olması benim açımdan zaman kaybının enaza dindirilmesini sağlaması açısından çok yararlı oldu. Bu konuda sorun yaşayan herkese rahatlıkla Volkan hocayı tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazlar.

Doruk S., 09 Ocak 2018
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Yurt dışında bir üniversitede Java programlama dersim vardı. İlk sene çok zorlandığım ve okulda çok hızlı konu ilerleyen profesörlere karşın; Volkan Hocayla yaptığım dersler Javayı anlayabilmemi ve kendi kendime kod yazabilir hale gelmemi sağladı. Volkan Hoca öğrencinin halinden çok iyi anlayan, benim arkadaşım gibi gördüğüm bir öğretmen; ama bunlardan da önemlisi çok iyi bir eğitmen. Volkan Hoca ilk sene nefret ettiğim bu dersin hoşuma gitmesini sağladı ve bana çok büyük faydası oldu. Ders almayı düşünen herkese Volkan Hoca' yı hiç tereddütsüz önerebilirim.

Ece L., 29 Kasım 2017
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Üniversitede Java dersi almaya geçen sene başladım ama geçen sene üniversitenin verdiği eğitim Java öğrenmeme yeterli gelemediği ve başlangıç seviyesinde biri için çok yüzeysel olduğu için bırakmıştım. Bu sene Volkan hocayla beraber çalışmaya başladıktan sonra gördüğüm ise, programlamayı öğrenmek için gerçekten temelden başlayarak öğreten birine ihtiyaç duyduğum. Volkan hoca bu konuda gerçekten çok büyük bir şans çünkü hiçbir şekilde sizi zorlamadan, keyifle ders yapmanızı sağlıyor. Amacı hiçbir şekilde programlamayı zorla öğretmek değil. Tam tersine, yeni bir dil öğrenmekten keyif almanızı sağlamak istiyor. Dersler de aynı şekilde samimi ve çok güzel geçiyor. Java öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Yagmur U., 07 Ağustos 2017
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Yurtdışında bir üniversitede medya yazılım mühendisliği okuyorum. Volkan Hoca ile derslerimize java ağırlıklı başlayıp üniversite konuları doğrultusunda algoritmalar ve veri yapılarıyla devam ettik. Haftada aldığım iki saatlik bir dersin bu kadar fark yaratabileceğini düşünmüyordum. Dersler verimli geçtiği kadar da keyifli. Siz öğrenmek için istekli olduğunuz sürece Volkan Hoca sizden de istekli ve azimli. Bu alanlarda ders almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla Volkan Hoca'yı tavsiye ediyorum.

Mert P., 24 Haziran 2017
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Yazılım Müh.

Volkan Hocamla veri yapıları ve algoritmalar dersi için ozelders.com sayesinde tanıştık. Volkan Hoca javaya oldukça hakim ve bildiklerini aktarmayı seven biri. Benim için her ders oldukça verimli ve keyifli geçti, bu dersler sayesinde okulda zorlandığım veri yapıları dersini çok daha iyi anladım, ayrıca bu derste ilerlerken temelimde bazı yerlerin eksik olduğunu farkettim ve Volkan hocayla geri dönüp eksik olan yerleri tamamlama fırsatı yakaladım. Ders almak isteyen herkese tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler.

Emre E., 09 Haziran 2017
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Bir üniversitede bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Üniversitede ki programming2 dersinde acayip zorlandığım için takviyeye ihtiyaç duydum. Hoca arayışı içerisindeyken Volkan hoca ile tanıştım. İlk dersi ücretsiz olarak genel konuşma ve programlamaya giriş olarak yaptık. Devam eden derslerde alternatif kurslarında önerileri oldu.(açılan toplu öğrenim kursuna da katılabileceğimi belirtti.) Derslerimizi internet üzerinden verimli bir şekilde devam ettirdik ve devam ettiriyoruz. Gerek anlamadığım noktalarda gerekse zorlandığım yerleri, püf noktalarını veya kısa yolları gayet güzel ve etkili bir biçimde anlattı. Dersleri bir bebeğe anlatır gibi anlattı. Her sorduğum soruya kekelemeden cevap verdi. Ayrıyetten eğer bir sorunuz varsa ve anlatılan yoldan anlamadıysanız size daha farklı yollardan da anlatabiliyor. Üretken. Volkan hoca ile keyifli programlama öğreniyorum. Bana bir hoca gibi değil, abi-kardeş ilişkisi kurarak derslere devam ediyoruz. Teşekkür ederim, işini bu kadar iyi yaptığı için ve işini para kazanmak için değil karşı taraf bir şeyler öğrensin diye yaptığı için.

Aslıhan K., 15 Mayıs 2017
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Merhabalar, ben Volkan hocayla tanışmadan önce üniversitede gördüğümüz java dersinde çok zorluklar yaşıyordum, tabi ki bu tesadüfen Volkan hocayla tanıştıktan sonra çok değişti. Neredeyse bölümümü değiştirecekken tanıştığım Volkan hocamla temelsiz bir şekilde öğrenmeye çalıştığım javayı en baştan düzenli bir şekilde çalışmaya başladık ve şu anda da devam ediyoruz. Volkan hocamla ders yapmak hep ilgimi çeken ama öncesinde yapamadığımı düşündüğüm programlamayı yapabileceğimi gösterdi bana. Her şey için çok teşekkür ederim.

Deniz K., 14 Mayıs 2017
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Üniversitede java eğitimi alıyordum, ama konular çok hızlı geçiliyordu ve verilen ödevler sınıfta işlenen konuların üstünde kalıyordu. Volkan hoca işlediğimiz konuları çok güzel ve düzgün bir hızda anlaşılır bir şekilde anlattı ve ödevlerimde de yardımcı oldu. Gerek motivasyon gerek programlama konusunda tam destek ve motivasyon sağladı. Sayesinde hem dersleri takip etmem çok daha kolay oldu hem de ödevleri anlamam daha kolay oldu. Ayrıca Volkan hoca öğrencinin ihtiyacına yönelik bir ders yapıyor, neyiniz eksikse ona yoğunlaşıyor. Sayesinde java bilgim çok arttı, kesinlikle tavsiye ederim.

Khagani M., 06 Şubat 2017
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan was my first Java teacher who taught me basics of Java and motivated me to continue studying further. Volkan is an expert in his field. I appreciate Volkan's efforts and strongly recommend him as a teacher and consultant to all who are interested.

Ege D., 01 Şubat 2017
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Merhaba, yurtdışında bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi almaya başladım. Her üniversitede olduğu gibi programlama yüzeysel anlatılıyordu ve hiçbir şey anlamıyordum. Volkan Hoca'yla Java özel ders almaya başladım ve bana çok yardımcı oldu. Aynı zamanda grup derslerine de katılmaya çalıştım. Şu an Java hakkında bigilerimin %90nı bu kurslarda edindiğim bilgilerden oluşuyor. Volkan Hocamın verdiği eğitim gerçekten öğretici ve zevklidir, ezbere dayalı değildir. Volkan hoca her hafta sizden feedback alır ve size en iyi şekilde öğretmeyi hedefler. Benim için harcadığım her saate değdi, herkese tavsiye ederim.

Sinem G., 21 Ocak 2017
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Kod yazmayi beceremeyen ve yazabilecegimi dusunmeyen birisiydim 5 ay oncesine kadar. Okulumdan nasil mezun olacagimi bilmiyordum ve mezun olabilmek icin iyi seviyede kod yazabiliyor olmam gerekliydi. Volkan hocam sayesinde javayi anlayabilen ve yazabilen iyi bir seviyeye geldim. Algoritma calismasinda bircok cozum cikarabilen, bana destek ve yardimci olan mukemmel bir insan. Internet uzerinden ders veriyor olmasida buyuk bir arti bence. Hicbir sekilde zaman kaybi yasamadan trafik derdi yorgunluk cekmeden verimli dersler yapilabiliyor.

Burak B., 14 Aralık 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hocamla bir çok ders yaptık. Yorumlamadan önce şunu söylemeliyim ki, yazılım dünyasına yeni yeni adım atan, öğrenmeye açık ve istekli olan bizler için Volkan Hoca’nın kendisi ve misyonu çok büyük bir şans. Ozel ders vermekten çok yazılım alanında uzmanlaşmak isteyen ve istekli herkese tecrübelerini aktarmaktan, deneyimlerini anlatmaktan, vizyonlarını açmaktan keyif alıyor ve istekli bir öğrenci ile birleşen bu sinerji öğrenmek için üst düzey bir ortam yaratıyor. Onun sayesinde hiçbir şey anlamadığım Java dersleri benim için bir kabusken, yazarken eğlendiğim bir oyuna dönüştü. Dersi anlatımı, hakimiyeti, anlaşılırlığı ve ilgisi inanılmaz! Şahsen yazılım mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi olarak ilk sene sonunda bölümü bırakmayı düşünen ben, Volkan Hocayı bulduktan sonra 3 ay içerisinde hem derslere, hemde sektöre ayak uydurmaya başladım. Java dersi almakla beraber aynı zamanda yazdığım kodun geçtiği her sürece çok hakim olduğumu gördüm Volkan Hoca sayesinde. Hem Java’ya, hem bilgisayarlara, hem de sektöre olan bilgim ve hakimiyetim arttı. Samimiyeti, neşesi ve eğlenceli anlatımı da bir o kadar ilgimi arttırdı bu işe. İleride başarılı olacağımı umuyorum ve Volkan Hoca’nın bana kattıklarının yanı sıra başarılı ve kaliteli bir yazılımcı olma isteğini uyandırdığı için bende olan önemini asla unutmayacağım! Volkan Hoca benim için Java dersi veren bir özel hocadan çok daha fazlası. ! :)

Eren G., 14 Kasım 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca kendisinden ders almak isteyenin ihtiyaclarini cok iyi analiz ederek ona gore bir program cikartiyor, kendisi ile ders islemek cok keyifli, uzun yillar bu isi yapmis olmanin verdigi deneyim neticesinde ders islediginiz sirada o konuda ki uzmanligini rahatlikla anlayabiliyorsunuz, ders sirasinda anlamadiginiz kisimlari fark edip o noktanin uzerine gidip sorunu cok iyi bir sekilde cozuyor. Kendisi ile yapmis oldugumuz bilisim sohbetlerinden ogrendiklerim ise hic bir egitimden alamayacaginiz para ile kiyaslanamayacak kadar degerli bilgiler oldu.

İlayda Y., 24 Ekim 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Okuldakinin aksine aslında korkulacak zorlukta bir şey olmadığını anlamamı ve Java konusunda kendime daha çok güvenmemi sağladı aldığım dersler.Aynı zamanda herhangi bir ödev veya dönem projesinde zorlandığım kısımlarda çekinmeden danışabileceğim biri oldu Volkan Hoca ve bu konularda her zaman öğretici davrandı.Kendisini özellikle Java konusunda geliştirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Bariscan A., 29 Eylül 2016
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan Hocayla , ilk dersimiz de kendi eksiklerimi tespit edip, bunun üzerine yogunlasmıştık. Benim yoğun takvimime ragmen sagduyulu bişekilde bana yardımcı olmakla beraber destek oluyor. Kendisi ile çalışmaya başladığımda , javanın hem eglenceli hemde egitici sekilde ögrenme methodlarını keşfettim. Volkan hoca dan once javayı sevmezken, şimdi nasıl geliştirebilirim I düşünmeye başladım. Sadece kodlama bilgisi değil, dünyayı gezip gördüğü için geniş bir vizyona sahip ,kendisiyle ders dışında sohbet edip, bazı konularda çok fikir sahibi olmuşluğum oldu. Volkan hocayla, tanışmış olmaktan cok mutluyum. 7 /24 her konuda yardımcı olur.

Emre A., 04 Eylül 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Android, Bilgisayar - J2EE

Okulumun verdiği core Java ile iş aramam çok zordu. Kendisini özelders.com'da keşfettim. Asıl önemli olan kendisini aramamda olan sebep yorumlardır. Yorumları okuduktan sonra kendisini aradım ve derslerimiz başladı. Kendisinin 15 yıllık deneyimini gerçekten ilk dersden anladım. Ders'de takıldığım her sorunun cevabını fazla ek bilgi ile veriyor. Kendisi ile J2EE dersleri ve android dersleri yapıyoruz. J2EE bilgisi inanılmaz iyi. Eğer yeni mezun veya yeni işe giren biriiseniz ve java bilginisizi enterpise seviyeye ulaştırmak istiyorsanız kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. Volkan Hoca ile başarıya ulaşacaksınız.

Ayşe ., 15 Ağustos 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Okul projemi yaptırtmak değil anlayıp birlikte yapacağım hocayı bulmak için yaptığım araştırmalar sonucunda Volkan hocayı buldum. Ezberciliği istemeyen, aksine projeyi baştan sona birlikte oturup yazdığınız, bende kod yazabiliyormuşum dedirten bir hoca. Okul projemde aldığım yüksek nottan sonra iş hayatı için java öğrenmeye karar verdim ve Aralık ayından itibaren J2EE üzerine çalışmalar yapıyoruz. Kod yazamam demeyin, emin olun herkes yazabiliyormus. Sadece doğru hocayı bulmak önemli.

Serkan U., 29 Haziran 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan Hoca ile yüksek lisans yaparken Java konusunda çok sıkıntılı olduğum bir zamanda tanıştım.Kendisi Java konusunda çok tecrübeli bilgili alanında uzman ,birlikte yaptığımız 13 saat ders boyunca bana çok şey kattı.Dersleri anlatımı tane tane anlayabileceğiniz örneklerle çok iyi anlatıyor.Çok ilgili ,öğretmeye istekli siz öğrendiğinizde mutlu olan sizi motive eden yapıya sahip çok iyi bir Hocadır.Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Mert Ç., 10 Haziran 2016
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan Hoca ile yaptığımız dersler sayesinde dönem başında fazlasıyla çekindiğim ve başarısız olacağımı düşündüğüm Java dersinden iyi bir notla geçtim. Okuldaki Hocanın dönem içerisinde yapmamızı istediği uygulamalarda da Volkan Hoca bana çok yardımcı oldu ve bu uygulamaları hızlı bir şekilde yapmama katkı sağladı. Hoca ile yaptığımız dersler algoritma zekam ve teknik bilgimin artması açısından da fazlasıyla etkili oldu. Volkan Hocadan dönem içerisinde gerek dersler sırasında gerek dersler haricinde sorduğum sorulara detaylı ve anlaşılır şekilde cevaplar aldım. Algoritmik uygulamalara ek olarak nesneye yönelik programlamayı öğrenmem konusunda da hoca bana fazlasıyla yardımcı oldu. Özellikle java konusunda ilerlemek isteyen herkese kendisi ile çalışmayı tavsiye ediyorum.

İpek Ç., 02 Haziran 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Biz bu dönem Volkan hocamla birlikte bir proje ödevim üzerinde çalıştık. Kendisi, java alanında kesinlikle çok bilgili ve tecrübeli bir eğitmen. Aynı zamanda sabrını da takdir edemeden geçemeyeceğim ki benim gibi zor ve oldukça tecrübesiz bir öğrenciye oldukça başarılı aşamalar kat ettirtti. Yaptığımız hiçbir şey ile ilgili aklımda soru işareti kalmadı çünkü her şeyin mantığını çok güzel bir şekilde kavradığımı gördüm. Ben aslında zaman içinde fark etmeden geliştim ve bir süre sonra hakimiyetim arttı ama bu süreç içinde benim için en önemli nokta ise öğrenmek oldu o yüzden gerçekten bir şeyler öğrenmek, gelişmek, başarmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Murat A., 26 Mayıs 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Daha önce bir çok eğitim kurumundan yazılım dilleri üzerine eğitim almış ve sonucunda büyük hüsrana uğrayarak yazılım sektöründen soğumuş birisini "Vaay be sektörde böyle insanlar kaldımı ya! " dedirtecek kadar şaşırtabilen birisidir Volkan abi. Daha önceki tecrübelerime dayanarak yazıyorum sorduğunuz sorunun karşılığında sorduğunuzdan kat kat fazla bilgi verebilen ve bu bilgiyi sizin hazmettiğinizi gördüğünde keyiflenen ve mutlu olabilen bir eğitmenden eğitim aldiğinizi göreceksiniz. Yaklaşık 3 yıllık bir aradan sonra yazılım dünyasına tekrar kolay bir şekilde geri dönüş yapmamı sağlamıştır kendisi . Gerçektende bilgisini karşı tarafa keyif alarak aktarabilen bir eğitmen. Bu durum sizin olaya daha fazla konsantre olup öğrenmeniz gereken noktaları daha sağlam anlamanızı sağlıyor.

Arda D., 05 Mart 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan abi'nin yardımı ile, bir ödevim olan Risk kutu oyununu java ortamında yazdık. Kendisi, bu alanda çok bilgili, bilgiliden de çok tecrübeli bir öğretmen. Derslerimiz çok eğlenceliydi ve dikkatimi sürekli yaptığımız ödeve verebildim. Anlamadığınız bir şey olursa ders sırasında, mantığını çok güzel anlatıyor. Java dilini öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Aykut S., 23 Şubat 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - Java, Bilgisayar - Programlama, Bilgisayar - Python, Bilgisayar - Yapay Zeka

Ben İngiltere'de 'Yapay Zeka ve Robotics' okumakta olan birinci sınıf öğrencisiyim. Volkan Hocamız ile internet üzerinden telefon aracılığı ile tanıştım. Daha ilk günkü dersten üzerimde çok iyi bir etki bıraktı, gerek konuya hakim ve bilgili olması yanında gerek iyi bir anlatım ve açıklama kabiliyetine sahip öğrencileri ile yakından ilgilenen ve öğrenmeleri için elinden geleni yapan motive edici (yardımcı, ilgili ve her konuda destek olan), java nın kitabının yazmış, çok deneyimli (organizeli ve disiplinli ve öğrencilerini yakından takip eden) bir hocamız. Dersler çok zevkli, eğlenceli geçiyor ve bir şeyler öğrendiğinizi hissediyorsunuz. Volkan Hocamızı herkese tavsiye ederim. Volkan Hocamızla tanıştığıma çok memnunum. Benim kişisel görüşüm kısca şudur ki : " Java ve programlama öğrenmek istiyorsanız Volkan Hocamız bir tanedir. " benden söylemesi.

Erkan Ö., 18 Ocak 2016
Ders Konusu: Bilgisayar - JSP, Bilgisayar - J2EE, Bilgisayar - Java

Volkan Hoca alanında uzman bir yazılımcı olup, bilgisini güzel bir şekilde aktarabilmektedir. Ders çalışırken hiçbir şekilde sıkılmazsınız ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Mustwo M., 28 Aralık 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Javascript

Öncelikle belirtmek isterim ki Volkan Hoca inanılmaz sıcak kanlı ve cana yakın bir insan. İnternetten bu kalitede bir hocaya denk düşeceğim hiç aklıma gelmezdi. Özellikle ders konusunda motive edici ve konuya hakim olmaktan çok konuyu öğretmeyi başarabilen bir hoca. Zaten bir öğrencinin de bir öğretmenden beklediği başka ne olabilir ki ? Yani özetle volkan hoca , hocalıktan çok size ilgili dersleri öğrenmeniz için yardım eden bir arkadaş :) teşekkürler hocam!!

Mert A., 14 Kasım 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan abi den ders almadan önce java bilgim çok düşüktü fakat yaklaşık 4 ay boyunca yaptığımız dersler java bilgimi üst seviyelere taşıdı ve bu alana olan ilgimi arttırdı, bu nedenle herkese tavsiye ederim.

Deniz O., 12 Kasım 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan abi süperdir. Konuları açık ve ilgi çekici hale getirerek anlatmayı çok iyi başarır. Java'yı sıfırdan öğrenmemi sağladı. Ayrıca ders dışında konuşması da çok iyidir. Programcılıkla ilgili çok deneyimli ve deneyimi paylaşmak da hoşuna gidiyor. Kesinlikle derse gitmeye değer bir hoca. Onun kadar bilgili ve heveslisi zor bulunur.

Ali Rıza Y., 12 Kasım 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hoca sektörde çalışan birisi olduğu için her konuyu püf notasına kadar bilen biri. Sana zor gelen konuyu, o kadar mantıklı anlatıyor ki mantığını öğreniyorsun ve artık sana kolay gelmeye başlıyor. Volkan hoca sayesinde korkulu rüyam olan Java'yı hallettim, hatta sevmeye bile başladım. Bu şekilde düşünmemin en büyük sebebi Volkan hocanın güler yüzlü olması ve sadece ders değil her anlamda yardımcı olmak istemesi ve bana arkadaş gibi davranmasıydı. Volkan hocayı herşeyi en ince detayına öğrenmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Levent İ., 12 Kasım 2015
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan hocayla ders çalışmak ciddi anlamda hobiye dönüşüyor. Hiç bilmeyen ve bu anlamda kendini geliştirmek isteyenler için en temel seviyeden başlayarak anlaşılır bir dille interaktif şekilde ders işleniyor. Hocanın benim fikrime göre diğer basma kalıp hocalardansa iş tecrübelerini ve bilgi birikimini harmanlayıp işlenilen dersi sadece teoride bırakmıyor. Zorluk seviyesi artan örneklerle pekiştiriyor yazılım konusunda öğrencinin yeteneğini. Analiz edip öğrenciye uygun programla derslerde maksimum verim sağlıyor.

Fatih K., 15 Ekim 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - J2EE

Volkan uzun yıllar piyasada profesyonel olarak çalışmış ve program geliştirmiş, yöneticilik yapmış bu yüzden Java konusunda uzmanlaşmış durumda. Derin teknik bilgisinin yanında aynı zamanda mükemmel bir eğitmen, en basit konulardan en zor konulara kadar öğrencisinin seviyesini çok iyi anlıyor, konuyu öğrencisinin seviyesine en uygun şekilde, öğrenci konuyu anlayıncaya kadar açıklayarak anlatma yeteneğine sahip. Öğrencisini rahat hissettiriyor tüm sorularını fazlası ile açıklıyor. Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birinde bilgisayar eğitimi aldım ancak püf noktaları, hızlı bir şekilde geçiştirilen detayların hepsini Volkan sayesinde kazanmış durumdayım ve üniversite programım bitmesine rağmen kendisi ile çalışmaya devam ediyorum. Bu seviyede uzmanlığa sahip ve eğitici olarak bu kadar yetkin ve yetenekli birisini ders vermesi için bulabileceğimi düşünmüyorum bu yüzden kendisini gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.

Roy M., 30 Eylül 2015
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Yazılım Müh.

Volkan hocanın en büyük artısı başkalarına bir şey katarken kendinin de keyif alması. Eğer sizi geliştirdiğini görüyorsa, en az sizin kadar mutlu oluyor. Ve bunu kesinlikle başarıyor. Hem bir eğitmen, hem eğlenceli, hem de sizi ileri götürürken size aynı zamanda bir arkadaşmış gibi bakabiliyor. Çok kaliteli bir hoca, çok da kaliteli bir insan. Bende emeği büyük. Beni çok geliştirdi.

Mehmet N., 28 Temmuz 2015
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh.

Volkan hocam alanında oldukça deneyimli. Ve bu deneyimi öğrencilerine aktarmaktada gayet başarılı. Java konusunda kendini geliştirmek isteyenler gönül rahatlığı ile hocamdan ders alabilirler.

Kemal A., 09 Temmuz 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hoca, işini severek yapan ve core java & j2ee konusunda yetkin bilgileri olan birisidir. Kendisiyle bitirme projem kapsamında 10'dan fazla ders yaptık. Kendisi asosyal bilgisayarcılardan kesin çizgide ayrılıyor. Her türlü konuyu konuşabilirsiniz, gayet sosyal bir insan. Boşa zaman geçirmeyi sevmez, eğer geç kaldığını düşünüyorsa konularda ücret almadan ders yapar. Kendisinden halen ders alıyorum. Java konusunda kendimi geliştirmeme yardım ettiği için burdan tekrar teşekkür ediyorum. Tüm üyelere Volkan hocayı öneririm.

Metincan G., 01 Temmuz 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java, Bilgisayar - Android

İyi bir eğitimci, öğrenciyi sıkmayan eğlenceli bir şekilde öğretebilen ve en önemlisi işini ciddiye alan bir insan. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Mehmet E., 13 Haziran 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan abi candır. Kendisinden ara tatilde üniversite derslerim için java dersleri aldım. Agırlıkla veri yapıları ve algoritmalara odaklandık ve gercekten cok yardımcı oldu. Temelde oturmayan eksiklerimin giderilmesinden yazılım mühendisliginin tabanlarına varan agır ama eglenceli dersler yaptık. Kendisi müzik anlayışı olsun tiyatro resim sanat olsun hepsinden anlayan, herşeyden konuşabileceginiz bir dost.

Berke K., 03 Haziran 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Üniversitede gördüğüm java dersine yardımcı olması amacı ile Volkan Hocama başvurdum. Derse başladığımda java hakkında pek bilgi sahibi değildim. İlk dersimizde 1 saat(herhangi bir ücret almadan) boyunca neyi ne kadar çalışmalıyız, nasıl ilerlemeliyiz, nasıl bir program yapmalıyız, yaptıklarımızın sonucunda neye ulaşacağımızı planladık. Süreci uzatıp sıkıcı hale getirmek yerine verimli çalışmayı seven biridir. Sistematik bir şekilde ilerleyip güzel sonuçlar aldık. Ayrıca oldukça sevecen ve dersi zevkli hale getirmeye çalışan biridir. Ders süresi içerisinde Java hariç, günümüz teknolojisi ile ilgili sorduğum her soru içinde bana her zaman vakit ayırmıştır. Java haricinde, uzmanlık alanı olmadığı halde benim ricamı kırmayıp HTLM5 dersi de aldım. Java ile ilgili herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Banu B., 26 Mayıs 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Derse başladığımda java hakkında bir bilgim yoktu. Derslere core java yı ögrenerek başladık. Daha sonrasında java web teknolojilerini ögrenerek derslere devam ettik. Konuları ögrenirken aynı zamanda bir proje yaptık. Çok hızlı ve verimli bir şekilde ilerledik. Javayı ögrenmek isteyen herkese tavsiye ediyorum ve de hocama teşekkür ediyorum.

Mahmutk K., 20 Mayıs 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Öğrencisine kendini tamen adayan, zamanı en etkili kullanmaya çalışan, bir dost yol gösterici.

Işıltı B., 20 Mayıs 2015
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Bilgisayar Müh., Bilgisayar - Java

Bilgisayar mühendisliği 2. sınıfta okuyorum. 2 yıldır Volkan hocadan java dersi alıyorum, onun sayesinde notlarım çok yükseldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Mehmet A., 19 Mayıs 2015
Ders Konusu: Bilgisayar - Java

Volkan hoca alanında gayet yetenekli ve yeteneğini öğrencilerine aktarma konusunda son derece istekli.

Paylaş

Şikayet

Profil hakkında şikayette bulun

Profil Hakkında Şikayette Bulun
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!

Başarı Hikayeleri

Sitenizden bulduğum öğrenciler ile haftamın tüm günleri artık dolu. Yeni öğrencileri kabul edemeyecek durumdayım. Ne mutlu!

Onur B. - İstanbul